Ikona

pondělí 5.9. v 8,00 - zahájení školního roku 2022/2023

15.8. 2022

Termín dokončení rekonstrukce budovy ZŠ a předání stavby je 31.8. Stavební firma Fichna/Hudeczek finišuje s pracemi, firma Moderní škola začne postupně na konci prázdnin navážet některé nové vybavení a snad se tedy opravdu podaří dodržet termín posunutého zahájení školního roku 2022/2023, byť to stále není zcela jisté! 

Proto pro všechny kluky a holky a jejich rodiče sděluji, že se sejdeme k zahájení v pondělí 5. 9. 2022 v 8,00. Sejdeme se u školy (v případě pěkného počasí),v případě deště v tělocvičně a malinko slavnostně, společně s panem starostou Ing. Lumírem Měchem a panem farářem P. Mgr. ThLic. Adamem Malkem, otevřeme zrekonstruované prostory školy. Družina bude otevřena již od 6,30.

Brzy komárovské veřejnosti také sdělíme, kdy proběhne Den otevřených dveří, abyste si mohli nové prostory školy prohlédnout (zatím sice bez úplného zabydlení a bez výzdoby).

KNIHA O ŠKOLE:    Současně chci oznámit, že od 5.9. budete mít možnost si zakoupit knihu o historii komárovské školy s názvem Škola Komárov, kterou jsme vydali u příležitosti 150.+1 výročí založení samostatné obecné a základní školy v Komárově. Cena knihy  199 Kč. Autorem knihy je pan kronikář Tomáš Sáňka (Nové Sedlice), za přispění mnoha spolupracovníků a kniha vyšla nákladem 800 ks za finančního přispění ÚMČ Opava - Komárov a ZŠ a MŠ Opav-Komárov (zřizovatel SMO). Budeme rádi, když si knihu zakoupíte a tím samozřejmě také podpoříte ZŠ a MŠ Opava-Komárov. Kniha bude v prodeji v kanceláři ZŠ do vyprodání zásob. 

 

 

 

 

 


Partneři Partneři Partneři Partneři Partneři Partneři Partneři

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁNÍ

Partneři Partneři Partneři Partneři Partneři Partneři Partneři